
Ontdek onze menu’s en
à la carte suggesties.
Onze menu’s.
__ Een Klein Moment __
Voorgerecht
Tataki van tonijn, noedels, courgette, komkommer
Hoofdgerecht
Parelhoen, wortel, schorseneer, kroketje van kikkererwten
(Optie: suppl. wintertruffel: €9)
Dessert
Crème brûlée OF koffie / thee
Prijs: €42
Verkrijgbaar als lunch op weekdagen van di- vrij.
Aangepaste wijnen per glas: €7
Aangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.
We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank
__ Een Groots Moment __
Voorgerecht
Carpaccio van holstein entrecôte (gerijpt, gepekeld, koud gerookt), zwarte look, truffelmayonaise
(Optie: suppl. verse wintertruffel: €9)
Eerste Tussengerecht
Langoustine, gyoza, prei, witte pens, jus van langoustines
Tweede Tussengerecht (5-gangen)
**Polderaardappel, gerookte paling, ''Imperial Heritage'' kaviaar, kruidenolie **
Hoofdgerecht
Anjou duif, knolselder, wortel, schorseneer, kroketje van kikkererwten
Dessert/Kaas
Panna Cotta van Tahiti vanille, conference peer, praliné, gel van rood fruit OF Kaasassortiment met 5 kazen (suppl. €7)
Onze degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar van di- zondag. (Op zat en zondag geen 3-gangen, wel 4-5 of 6 gangen)
Aangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.
3-gangen Prijs (Vg- Hg- Dessert): €45
Aangepaste wijnen: €21
Aangepaste wijnen voor de BOB: €104-gangen Prijs (zonder 2de tussengerecht): €60
Aangepaste wijnen: €30
Aangepaste wijnen voor de BOB: €145-gangen Prijs (met 2de tussengerecht): €75
Aangepaste wijnen: €35
Aangepaste wijnen voor de BOB: €166-gangen Prijs: €85
Dessert + kaasWe vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank
A la carte suggesties.




