Ontdek onze menu’s en
à la carte suggesties.

 

Onze menu’s.

__ Een Klein Moment __

Voorgerecht
Tataki van tonijn, noedels, courgette, komkommer

Hoofdgerecht
Parelhoen, wortel, schorseneer, kroketje van kikkererwten
(Optie: suppl. wintertruffel: €9)

Dessert
Crème brûlée OF koffie / thee

 
  • Prijs: €42

  • Verkrijgbaar als lunch op weekdagen van di- vrij.

  • Aangepaste wijnen per glas: €7

  • Aangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.

  • We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank

 

__ Een Groots Moment __

Voorgerecht
Carpaccio van holstein entrecôte (gerijpt, gepekeld, koud gerookt), zwarte look, truffelmayonaise
(Optie: suppl. verse wintertruffel: €9)

Eerste Tussengerecht
Langoustine, gyoza, prei, witte pens, jus van langoustines

Tweede Tussengerecht (5-gangen)
**Polderaardappel, gerookte paling, ''Imperial Heritage'' kaviaar, kruidenolie **

Hoofdgerecht
Anjou duif, knolselder, wortel, schorseneer, kroketje van kikkererwten

Dessert/Kaas
Panna Cotta van Tahiti vanille, conference peer, praliné, gel van rood fruit OF Kaasassortiment met 5 kazen (suppl. €7)

 
  • Onze degustatiemenu is elke dag verkrijgbaar van di- zondag. (Op zat en zondag geen 3-gangen, wel 4-5 of 6 gangen)

  • Aangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.

  • 3-gangen Prijs (Vg- Hg- Dessert): €45
    Aangepaste wijnen: €21
    Aangepaste wijnen voor de BOB: €10

  • 4-gangen Prijs (zonder 2de tussengerecht): €60
    Aangepaste wijnen: €30
    Aangepaste wijnen voor de BOB: €14

  • 5-gangen Prijs (met 2de tussengerecht): €75
    Aangepaste wijnen: €35
    Aangepaste wijnen voor de BOB: €16

  • 6-gangen Prijs: €85
    Dessert + kaas

  • We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank

 
 

A la carte suggesties.

Kom mee genieten van onze culinaire creaties.