Welkom bij Het Moment.
Welkom in Temse.

Openingsuren.

Openingsdagen:

  • van dinsdag tem vrijdag: lunch en diner

  • zaterdagavond: diner

  • zaterdagmiddag zijn we enkel open voor groepjes vanaf 15 pers. (We starten dan graag om 11.30u en sluiten om 16u)

Lunch: Reserveren kan tussen 12u en 13.15u. Het restaurant sluit om 16u.

Diner: Reserveren kan tussen 19u en 20.15u. Het restaurant sluit om 24.00u.

Waar uw voorschot te storten?

U werd zonet telefonisch gecontacteerd voor het storten van een voorschot aangaande uw reservatie, zie hier de nodige informatie:

BE64 7360 0735 1452 met vermelding van:

  • De naam waarop de reservatie geplaatst werd

  • de datum vd reservatie

  • het aantal personen

    Tijdens onze sluitingsdagen en vakantieperiodes kan u ons bereiken per mail, uw mail is pas 'gelezen' na onze feedback.

Locatie en contact.

Parklaan 46
9140 Temse

03 71 107 72
(U kan ons telefonisch best bereiken tijdens de openingsuren of 's ochtends vanaf 9u. tijdens de openingsdagen). Tussen 16u en 18u nemen we even rust, maar kan U ons wel mailen.

info@restohetmoment.be uw mail is pas gezien, nadat U van ons een antwoord heeft gekregen, meestal binnen 48u, behalve op sluitings- en vakantiedagen, (kijk ook zeker even bij Spam / ongewenste mails)


 
 

Reservatie voorwaarden.

Gelieve 3 dagen op voorhand het exacte aantal personen door te geven. Zodat we bij eventueel een minder aantal personen, andere gasten een tafel kunnen bieden.

Indien er voor een bepaalde dag geen of beperkte beschikbaarheid gevonden kan worden, mag u ook steeds even telefonisch of per mail informeren naar de beschikbaarheid voor de gewenste dag.

Bij annulatie of No show op de dag zelf zal de menu aangerekend worden.

 

Reservaties tem 10 personen kunnen online via deze website, grotere aantallen dienen telefonisch te gebeuren.

Op zaterdagmiddag nemen we enkel reservaties aan vanaf 12 personen. Gelieve voor reservatie of meer info telefonisch contact op te nemen.

We zijn telkens énkel de 1ste zondag van de maand open, tenzij die in een verlofperiode valt, schuift het op naar de eerstvolgende zondagmiddag.

Social Media.

We zijn actief op sociale media, waar u heel wat foto’s en impressies krijgt.

Ook last-Minutes worden gepost op onze Instagram en Facebook, dus volg ons zeker via deze kanalen.

Kom mee genieten van onze culinaire creaties.