Ontdek onze menu’s en
à la carte suggesties.
Onze menu’s.
__ Een Klein Moment __
Deze menu zal ‘s middags aan tafel worden voorgesteld
Prijs: €48
Verkrijgbaar als lunch op weekdagen van di- vrij ( niet op feestdagen)
Aangepaste wijnen : €8 per glas
We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank
Bij aanpassingen in de menu wordt er steeds een supplement in rekening gebracht
__ Een Groots Moment __
Voorgerecht
Gemarineerde zalm -- wei -- fijne groentjes -- kruidenolie
Eerste Tussengerecht
’Catch of the day’ -- prei -- dashi beurre blanc -- fregola sarda -- inktvis
Tweede Tussengerecht (5-gangen)
**Asperge -- gerookte Oosterschelde paling -- ‘’Marigold’’ hoeve ei -- tuinboon**
Hoofdgerecht
Kalfsrug -- ratatouille -- pommes pont-neuf
Dessert/Kaas
Mascarpone -- brownie -- amaretto -- koffie
OF
Kaasassortiment met 5 kazen (suppl. € 8)
Onze degustatiemenu is
verkrijgbaar van dinsdag tem zaterdag
3-gangen Prijs (Vg- Hg- Dessert): € 58
Aangepaste wijnen: €27 / Aangepaste wijnen voor de BOB: €124-gangen Prijs (zonder 2de tussengerecht): € 68
Aangepaste wijnen: €38 / Aangepaste wijnen voor de BOB: €165-gangen Prijs (met 2de tussengerecht): € 85
Aangepaste wijnen: €45 / Aangepaste wijnen voor de BOB: €186-gangen Prijs: € 98
Dessert + kaasAangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.
We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank
Voor alle aanpassingen in de menu zal er een supplement worden aangerekend
Op zaterdagavond serveren wij enkel deze menu in '4-, 5- of 6-gangen
A la carte suggesties.
Op zaterdag is er geen à la carte beschikbaar.
Buiten onze menu's bieden wij van dinsdag t.e.m. vrijdagavond enkele suggesties aan die seizoensgebonden en dagvers zijn. Dat zijn onze à la carte gerechten.
We vragen u vriendelijk maximum 3 verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.
Indien er uitzonderingen of allergieën zijn, weten wij dit graag op voorhand.